Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0
Vacature

Verkoop Binnendienst Medewerker

De Rips | 40 uur | MBO, HBO | Starter tot en met senior | Commercieel / Verkoop
Solliciteren

Kenmerken

De Rips
Fulltime
MBO, HBO
Commercieel / Verkoop

Jij hebt een scherp oog voor verkoopkansen en jij bent op zoek naar een veelzijdige en commerciële rol. Dit alles binnen een toekomstgerichte organisatie maakt dat ik zeker verder zou lezen….

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van de Rips zijn we op zoek naar een Verkoop Binnendienst Medewerker. In deze rol ben jij dé spil in het contact met de MKB-klanten. Je helpt hen aan de beste (duurzame) producten en diensten en zet in op een uitstekende service die resulteert in meer klanttevredenheid én omzet. Door actief mee te denken, geef je advies op maat en speel je in op wat de klanten echt nodig hebben. Met jouw bijdrage help je de organisatie verder te groeien om zo hun positie in de markt te versterken. 

Wat ga je doen?

Elke dag is dynamisch en afwisselend. Je hebt veel contact met een breed scala aan MKB-klanten en zorgt ervoor dat ze altijd tevreden zijn met de dienstverlening. Naast de verkoop van hoogwaardige (duurzame) producten en diensten, krijg je de kans om een nieuw segment te ontdekken: de verkoop van energiecontracten, een nieuwe activiteit voor de organisatie. Zie jij kansen? Dan weet jij die om te zetten in concrete commerciële voorstellen. Samenwerken is de sleutel: je werkt nauw samen met de technische adviseurs en de Verkoop Manager, die jou ondersteunen om je doelen te bereiken. Vanuit het gezellige kantoor ben jij samen met je collega's de stem en het gezicht van de binnendienst.

Je taken op een rij:

  • Het onderhouden van telefonisch contact met MKB-klanten en hen voorzien van passend advies over duurzame producten en diensten
  • Verkoopkansen identificeren en omzetten in concrete commerciële voorstellen
  • De verkoop van energiecontracten helpen ontwikkelen als nieuw product binnen de organisatie
  • Nauw samenwerken met technische adviseurs en de Verkoop Manager om je succes te vergroten

Warm bad

Je komt te werken bij een warm en informeel familiebedrijf met meer dan 100 collega’s. Kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid staan hier centraal. Je krijgt volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, terwijl er samen iedere dag hard gewerkt wordt om klanten optimaal te bedienen. Dit is een omgeving waar jouw bijdrage echt wordt gewaardeerd en je actief kunt meebouwen aan het succes van het bedrijf.

Wat bieden zij jou?

Bij deze organisatie staat ontwikkeling en werkplezier centraal. Je komt terecht in een ervaren team van vier personen waar samenwerken en elkaar helpen vanzelfsprekend is. Naast een marktconform salaris en reiskostenvergoeding bieden zij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een zeer goede pensioenregeling. En omdat ze hier houden van een goede sfeer, organiseren ze regelmatig gezellige personeelsactiviteiten. Je werkt in een open en informele bedrijfscultuur waar jouw inbreng wordt gewaardeerd en waar de focus ligt op de toekomst.

Wat breng jij mee?

Jij hebt een passie voor verkoop en bent erop gebrand om altijd het beste resultaat te behalen. Commerciële ervaring is een plus, maar geen must. Wat we vooral zoeken is iemand met een proactieve houding, die kansen ziet en deze weet om te zetten in concrete resultaten. Jouw communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, zijn sterk ontwikkeld, en je hebt het talent om klanten goed te begrijpen en overtuigend te adviseren.

Klinkt dit als jouw nieuwe uitdaging? Solliciteer dan snel en wie weet versterk jij binnenkort het verkoopteam van deze mooie organisatie! 

What's in it for me?

  • Een salaris passend bij je kennis en ervaring
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals zeer goede pensioenregeling)
  • Leuke bedrijfsfeestjes 
  • Mogelijkheden tot ontwikkeling en groei 

Kenmerken

De Rips
40 uur
MBO, HBO
Starter tot en met senior
Commercieel / Verkoop

Bel Loes (0492-745107)
voor vragen over deze vacature.

Geïnteresseerd in de
vacature Verkoop Binnendienst Medewerker?

Solliciteer dan direct!

Solliciteren
Direct contact opnemen Solliciteren
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!