Mijn Brabant Match
Brabant Match B.V. 0
Vacature

Manager Samenstelpraktijk

Gemert | 40 uur | € 3200 - € 9000 | HBO, WO | Starter tot en met senior | Financieel / Accountancy
Solliciteren

Kenmerken

Gemert
Fulltime
3200 - 9000
HBO, WO
Financieel / Accountancy

Voor een toonaangevend kantoor in Gemert zoeken wij een ambitieuze Manager Samenstelpraktijk. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Hier krijg je de kans om jouw kennis en leiderschapskwaliteiten in te zetten om zowel je team als de klanten te laten groeien!

Als Manager Samenstelpraktijk ben jij de drijvende kracht achter een team van enthousiaste professionals. Jij coacht jouw collega’s om het beste uit zichzelf te halen, terwijl je zelf de verantwoordelijkheid draagt voor jouw eigen klantportfolio. Als eerste aanspreekpunt voor zowel je team als je klanten, zorg jij voor een vlekkeloze samenwerking en uitstekende resultaten. Het betreft een fulltime functie, waarbij je direct op contract komt bij onze opdrachtgever. 

We zijn op zoek naar een Manager Samenstelpraktijk. Of je nu aan het begin van je carrière staat of al ruime ervaring hebt, wij nodigen je van harte uit om te solliciteren.

Onze opdrachtgever is een accountantskantoor in Gemert, gespecialiseerd in het ondersteunen van MKB-bedrijven en ondernemers uit de regio. Met jarenlange ervaring in accountancy en advies hebben zij zich bewezen als een betrouwbare en gewaardeerde partner. Daarnaast zijn ze ambitieus en hebben ze mooie plannen voor de toekomst! 

Waarom kiezen voor dit kantoor?

  • Informele werksfeer: Geen stijve kantooromgeving, maar een gezellige, hechte club waarin iedereen elkaar kent
  • Gezonde balans: Even de benen strekken tijdens de pauze? Ze houden van een goede wandeling met collega’s
  • Een geweldig klantportfolio: Het klantenbestand is divers, van lokale familiebedrijven tot groeiende, nationaal opererende organisaties
  • Innovatie voorop: Ze maken gebruik van de nieuwste technologieën en data-science om scherpere analyses te maken, zodat jij de klanten nog beter kunt voorzien van goed advies

Hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit?

Elke werkdag is dynamisch en afwisselend, wat ervoor zorgt dat je nooit in een sleur belandt! We geven je graag een impressie: 

Je begint de dag rond 08:30 met een kop koffie en een teamoverleg waarin lopende projecten en vraagstukken vanuit jouw team worden besproken. Daarna werk je aan klantdossiers, zoals het samenstellen van jaarrekeningen of financiële rapportages. Met de digitale tools werk je efficiënt, zodat je meer tijd hebt om klanten te adviseren. 

Tijdens de lunchpauze wandel je vaak met collega's om even te ontspannen. Na de lunch staat een klantgesprek op de agenda, waarbij je actief meedenkt over hun bedrijfsvoering. Later op de middag coach je collega's en verwerk je administratie, zodat je de dag rond 17:00 met een goed gevoel afsluit. Flexibiliteit in werktijden maakt dat elke dag op jouw tempo verloopt!

Elke dag biedt iets anders, maar één ding blijft hetzelfde: je werkt in een omgeving waar samenwerking, groei en innovatie centraal staan. Nog even een korte opsomming van jouw werkzaamheden: 

  • Het samenstellen van jaarrekeningen en het controleren van financiële rapportages.
  • Het adviseren van klanten op basis van financiële analyses en het identificeren van groeikansen.
  • Het ondersteunen van MKB-klanten bij hun belastingstrategie en financiële planning.
  • Het leiden, begeleiden en inspireren van jouw team van assistent-accountants.

Zin om onderdeel uit te maken van dit mooie team? Dan ontvangen wij heel graag jouw sollicitatie! 

What's in it for me?

  • Een gezonde werk-privébalans, omdat jouw leven meer is dan alleen werk
  • 30 vakantiedagen om lekker op te laden en te genieten van je vrije tijd
  • Laptop, iPhone én de flexibiliteit om deels vanuit huis te werken
  • Een aantrekkelijk salaris dat is afgestemd op jouw ervaring. Afhankelijk van jouw ervaring ligt dat tussen de €4.450,- en de €9.250,- bruto per maand 
  • Een hecht, informeel team waar samenwerken centraal staat

Kenmerken

Gemert
40 uur
3200 - 9000
HBO, WO
Starter tot en met senior
Financieel / Accountancy

Bel Sanne (0492-745 107)
voor vragen over deze vacature.

Geïnteresseerd in de
vacature Manager Samenstelpraktijk?

Solliciteer dan direct!

Solliciteren
Direct contact opnemen Solliciteren
Whatsapp Brabant Match B.V.
Brabant Match B.V. Reactie binnen één werkdag
Stel direct je vraag aan één van onze toppers in Gemert of Sint-Oedenrode!